SILVIA

Professional Style

Influențat de designul modern, Silvia este perfect pentru orice tip de decor și oferă niveluri de performanță și fiabilitate total profesionale. Datorită Silvia, nu mai trebuie să alegeți între stil și funcționalitate sau design și performanță. Experimentează plăcerea unui espresso profesionist perfect.

Silvia_side_1
Silvia_rear

SILVIA E

Control electronic și dozare automată. Pentru piața europeană, respectă Directiva Europeană ErP – Ecodesign.

SILVIA

Control electronic și dozare automată.

Dotari si optiuni

Silvia este echipat cu un cazan special învelit într-un izolator termic cu spumă, cu o rată mare de absorbție a căldurii. O caracteristică care permite o reducere semnificativă a consumului de energie la pornirea mașinii. În plus, părțile interne ale mașinii de cafea în contact cu apa nu eliberează substanțe toxice și nu compromit calitatea băuturii din ceașcă. Scopul este menținerea fiabilității și stabilității termice deosebite, caracteristici principale ale liniei de acasă Rancilio de la început.

Standard:
SILVIA
SILVIA E

În conformitate cu directiva europeană ErP, Silvia consumă mai puțin de 0,5 Wh (Watt-oră) în modul standby. Aparatul de cafea se oprește automat după 30 de minute de inactivitate, așa cum prevad normele de reglementare Ecodesign.

Standard:
SILVIA E

Toate mașinile de cafea Rancilio sunt proiectate pentru a fi utilizate cu un kit adaptor (vândut separat) pentru pods sau capsule de diferite tipuri. Acest sistem permite utilizarea unei varietăți de amestecuri și tipuri de produse, asigurând întotdeauna un espresso cu o aromă de calitate.

Optional:
SILVIA
SILVIA E

Imagine profesională și un nivel ridicat de calitate, datorită designului ergonomic al noii baghete cu aburi articulate comerciale și a noii supape de abur. Noua grilă a tăvii de picurare a fost concepută pentru a face curățarea și mai simplă.

Optional:
SILVIA
SILVIA E

Noul suport ergonomic pentru filtru, împreună cu capacul pentru grupuri cromate, îmbunătățesc imaginea profesională a Silvia.

Standard:
SILVIA
SILVIA E