Espressoare cafea gama HORECA

CLASSE 11

Just Forward

Classe 11 a fost proiectata pentru a servi unui singur scop: sa deschida un nou capitol in istoria cafelei espresso de calitate. Tehnologia simpla, intuitiva si rapida, va deveni noul etalon al industriei espressoarelor de cafea.

CLASSE 9

Technological Design

Classe 9 este o combinație perfectă de design elegant și excelență tehnologică. Acest produs a fost creat folosind cea mai inovativă tehnologie Rancilio LAB și a stabilit un nou punct de referință pentru stil. Rezultatul acestui angajament pentru proiectare este o mașină cu o eleganță funcțională extremă. Versiunea avansată este echipată cu tehnologie USB pentru gestionarea rapidă și precisă a principalelor setări ale mașinii. Pentru o utilizare simplificată, versiunea semi-automată 9 S este de asemenea disponibilă, asigurând un espresso de calitate superioară. Gama este completată de versiunea TALL, pentru băuturile servite în pahare mari / pahare.

CLASSE 7

The Essence of Technology

Fiabilitate absolută, linii elegante, caracteristici inovatoare – pe scurt noul Classe 7.
Un model conceput pentru a lua cu asalt piața, cu personalitatea sa puternică, concepută special pentru acest segment de piată.

CLASSE 5

The Charm of Simplicity

Punctele forte ale Classei 5 sunt un minimalism funcțional inspirat industrial și o estetică contemporană.
O mașină care transformă esențialul și eleganța de bază în trăsături de personalitate distinctive.

LEVA

Design modern, materiale de calitate

Disponibilitatea unei versiuni încălzite cu gaz cu regulator automat și supapa de siguranță permit utilizarea optimă chiar și în absența unei surse de energie electrică.

Espressoare cafea pentru Acasa

SILVIA

Professional Style

Influențat de designul modern, Silvia este perfect pentru orice tip de decor și oferă niveluri de performanță și fiabilitate total profesionale. Datorită Silvia, nu mai trebuie să alegeți între stil și funcționalitate sau design și performanță. Experimentează plăcerea unui espresso profesionist perfect.

SILVIA BLACK

Editie limitata

Grupul Rancilio prezintă ediția limitată Silvia Black.
Lansarea acestui nou produs este un omagiu adus celei de-a 20-a aniversări a Rancilio Silvia, clasicul atemporal al liniei Home semnat de Rancilio Group.

Macinatoare cafea

KRYO 65 OD

Calitatea cafelei proaspat macinate

KRYO 65 OD (On Demand) este echipat cu mori de înaltă capacitate de 64 mm diametru, asigurând producția de 3,5 g / secundă. Măcinarea este instantanee și are loc direct în suportul filtrului, asigurând un produs proaspăt, corect dozat. Designul ergonomic și calitatea materialului asigură o stabilitate excelentă chiar și în situații de utilizare intensă. Viteza de măcinare, dozarea precisă și o interfață de utilizator clară, intuitivă, fac din KRYO 65 OD un dozator ideal de măcinat pentru băuturi espresso de înaltă calitate.

KRYO 65

Design si stil pentru macinatura perfecta

Masina de macinat KRYO 65 este concepută pentru a stabili noi standarde de calitate pentru măcinarea și dozarea cafelei espresso, operații care sunt esențiale pentru obținerea unei băuturi de înaltă calitate în ceașcă. Departamentul tehnologic Rancilio LAB a dezvoltat un sistem revoluționar brevetat care permite extracția optimă și asigură cremositatea și corpul caracteristic unui espresso perfect.

MD 80/40/ROCKY

Putere si precizie

Seria MD oferă o gamă de masini de macinare si dozare concepute pentru a optimiza măcinarea fiecărei doze de espresso. Motorul puternic permite măcinarea cu viteză mică, ceea ce împiedică supraîncălzirea boabei pentru a-și menține aroma și a păstra aroma intactă. Rancilio oferă modele cu capacități diferite. Robusta și fiabilă, întreaga gamă MD oferă performanțe excelente la un cost redus.