LEVA

Design modern, materiale de calitate

Disponibilitatea unei versiuni încălzite cu gaz cu regulator automat
și supapa de siguranță permit utilizarea optimă chiar și în absența unei surse de energie electrică.

LEVA

LEVA este disponibil în versiuni cu 2, 3 și 4 grupuri.

Dotari si optiuni

Suportul de filtru este prevăzut cu un nou mâner ergonomic, conceput pentru a asigura mișcarea lină a încheieturii, pentru un confort maxim al utilizatorului.

Standard:
LEVA

Pentru a face mai ușoară curățarea și întreținerea, Rancilio și-a echipat toate produsele sale cu o suprafață de lucru revoluționară: rețelele de sprijin vin într-un polimer antigrafiu și pot fi îndepărtate pentru a permite spălarea lor într-o mașină de spălat vase. Datorită sistemului eficient de colectare a lichidelor, Grid System păstrează suprafața de lucru curată și protejează cupele împotriva semnelor inestetice lăsate de picăturile de cafea.

Standard:
LEVA

(Rancilio Patent) Noua supapă cu abur cu buton de comandă special și design ergonomic este completă cu funcții open-stay și open-close. Supapa este acționată prin rotirea butonului la doar 25 °. Rotindu-l în sus, se deschide și rămâne în această poziție. Prin rotire în jos, utilizatorul poate regla intensitatea aburului. Când este eliberat, supapa se închide automat.

Optional:
LEVA

Cu consumul lor de energie mult mai mic, versiunile cu cazane încălzite cu gaz permit utilizarea mașinii într-o gamă largă de locații. Versiunea combinată GAS și LEVA permite utilizarea acestui model chiar și în absența unei surse de energie electrică.

Optional:
LEVA

Laboratorul de cercetare și dezvoltare Rancilio LAB a conceput HYDRO HUB, un sistem ergonomic inovator pentru gestionarea completă și integrată a circuitului hidraulic pentru mașinile de cafea. Este o soluție inovatoare în domeniul produselor profesionale pentru espresso, creată cu scopul de a simplifica performanțele operațiunilor de asistență tehnică, asigurând în același timp ușurința și siguranța maximă în timpul întreținerii.

Standard:
LEVA

Datorită încălzitorului electric, cestile pot fi păstrate la o temperatură optimă, ceea ce este crucial pentru un espresso de calitate.

Optional:
LEVA