Espressoare automate

Espressoare cafea automate

Green Plus

GREEN PLUS este mașina de cafea espresso automată profesională din gama Promac, cu cele mai performante specificatii. Designul simplu și elegant se potrivește oricărui mobilier, iar electronica avansată permite programarea a numeroase funcții, care sunt vizualizate pe afișajul LCD: controlul temperaturii cazanului, setarea / oprirea / ziua liberă, numărarea băuturilor preparate, consumul de apă, semnalele de alarmă de întreținere tehnică și programată. Este prevăzut cu încălzitor de cană standard, mixer de apă pentru ceai, nivelator auto și manometru la scară dublă pentru vizualizarea presiunii cazanului și a pompei.

Green Tall

GREEN TALL este o mașină de cafea espresso automată profesională concepută pentru a furniza cafea în cupe de până la 950 ml, disponibilă în versiuni de 2 și 3 grupuri, culoare negru, potrivită și pentru espresso tradițional de cafea obținut datorită unei tavi cuprest. Ecranul LCD multifuncțional permite controlul temperaturii cazanului, reglarea / oprirea / ziua liberă, numărarea băuturilor preparate, consumul de apă, semnalele de alarmă de întreținere tehnică și programată. Datorită opționalului MTS (senzor de temperatură la lapte), este posibil să controlați temperatura laptelui cu o sondă specială, astfel încât să oferiți un cappuccino perfect.

Green Compact ME

GREEN COMPACT este o linie de aparate de cafea espresso create pentru locuri care, deși sunt mici, necesită un produs performant. Disponibil în versiunile ME (automată, inclusiv butonul de cafea manual) și PU (semiautomatic). Caracteristicile standard sunt nivelator auto, manometru la scară dublă pentru vizualizarea presiunii cazanului și a pompei, 2 baghete cu abur multidirecțional (1 în versiunea PU) pentru prepararea cappuccino crem și băuturi calde și un robinet cu apă caldă pentru ceai.

Club ME

CLUB este o linie de mașini de cafea espresso profesionale cu o singură unitate, cu dimensiuni reduse și performanțe ridicate. Are un nivelator auto standard, manometru la scară unică pentru vizualizarea presiunii cazanului, pompă volumetrică (cu excepția versiunii PU / S care are o pompă de vibrație încorporată). Prevăzut cu o baghetă cu abur multidirecțional pentru prepararea cappuccinos cremos și băuturi calde și un robinet cu apă caldă pentru ceai. Versiunea ME (automată) permite programarea băuturii prin panoul butonului electronic. Versiunea PU (semiautomatică) este concepută cu un buton de pornire / oprire manual. Versiunea PU / S (semiautomatică cu rezervor de apă integrat și dedurizant) este ideală în cazul în care nu există o conexiune la instalațiile de apă.