SILVIA BLACK

Editie limitata

Grupul Rancilio prezintă ediția limitată Silvia Black.
Lansarea acestui nou produs este un omagiu adus celei de-a 20-a aniversări a Rancilio Silvia, clasicul atemporal al liniei Home semnat de Rancilio Group.

P_SILVIA_BLACK_M_ISO.jpg.ashx
P_SILVIA_BLACK_FRONT
P_SILVIA_BLACK_SIDE

SILVIA BLACK E

Control electronic și dozare automată. Pentru piața europeană, respectă Directiva Europeană ErP – Ecodesign.

SILVIA BLACK

Control electronic și dozare automată.

Dotari si optiuni

Silvia este echipat cu un cazan special învelit într-un izolator termic cu spumă, cu o rată mare de absorbție a căldurii. O caracteristică care permite o reducere semnificativă a consumului de energie la pornirea mașinii. În plus, părțile interne ale mașinii de cafea în contact cu apa nu eliberează substanțe toxice și nu compromit calitatea băuturii din ceașcă. Scopul este menținerea fiabilității și stabilității termice deosebite, caracteristici principale ale liniei de acasă Rancilio de la început.

Standard:
SILVIA BLACK
SILVIA BLACK E

În conformitate cu directiva europeană ErP, Silvia consumă mai puțin de 0,5 Wh (Watt-oră) în modul standby. Aparatul de cafea se oprește automat după 30 de minute de inactivitate, așa cum prevad normele de reglementare Ecodesign.

Standard:
SILVIA BLACK E

Toate mașinile de cafea Rancilio sunt proiectate pentru a fi utilizate cu un kit adaptor (vândut separat) pentru pods sau capsule de diferite tipuri. Acest sistem permite utilizarea unei varietăți de amestecuri și tipuri de produse, asigurând întotdeauna un espresso cu o aromă de calitate.

Optional:
SILVIA BLACK
SILVIA BLACK E

Imagine profesională și un nivel ridicat de calitate, datorită designului ergonomic al noii baghete cu aburi articulate comerciale și a noii supape de abur. Noua grilă a tăvii de picurare a fost concepută pentru a face curățarea și mai simplă.

Optional:
SILVIA BLACK
SILVIA BLACK E

Noul suport ergonomic pentru filtru, împreună cu capacul pentru grupuri cromate, îmbunătățesc imaginea profesională a Silvia.

Standard:
SILVIA BLACK
SILVIA BLACK E