Despre noi

Cine suntem

RomarniaCaffe isi incepe pioneratul in domeniul cafelei in anul 2000, scopul declarat al companiei noastre fiind acela de a pune la dispozitia consumatorilor o gama variata de arome, pentru a satisface si cei mai pretentiosi consumatori de cafea.

Acesta este inceputul unei calatorii calauzite de pasiune, profesionalism, seriozitate avind ca destinatie finala o cafea de calitate, pe care RomarniaCaffe o propune celor care vor sa savureze un espresso deosebit.

Rezultat al experientei acumulate de-a lungul timpului in domeniu, Compania nostra, alaturi de partenerii nostri, vine in intampinarea clientilor sai cu solutii complete si complexe ce ne recomanda si au ca scop realizarea unei cafele caracterizate de un gust echilibrat si uniform si o aroma unica care satisface si cele mai pretentioase cerinte.

De ce noi

Ca si importatori RancilioGroup in Romania, putem oferi clientilor nostri masini de cafea si espressoare de o calitate superioara, gandite si produse pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui client. Indiferent ca aveti nevoie de o masina de cafea acasa sau la birou, sau un espressor de cafea complet automat pentru HORECA, RancilioGroup Romania, va poate oferi solutia care va va satisface cerintele.

Misiunea noastra o reprezinta obtinerea unui cafele menita sa atinga excelenta in ceasca, iar pentru a atinge acest scop folosim:

  • echipamente fiabile, invovative, destinate sa obtina:
    • o macinatura perfecta
    • cantitatea de cafea macinata dorita
    • o “extractie” efectuata in conditii de temperatura , presiune si timp recomandate de cei mai buni Barista
  • servicii personalizate
  • personal specializat

Gandim "Verde"

Investițiile în cercetare și dezvoltare joacă un rol principal în strategia de creștere a grupului Rancilio. Studiile efectuate în scopul îmbunătățirii și extinderii constante a gamei companiei sunt axate în principal pe anumite aspecte de importanță strategică, cu scopul de a crea produse competitive și durabile.

Cercetarea materialelor inovatoare, de asemenea în ceea ce privește impactul asupra mediului, consumul redus de energie al mașinilor și echipamentelor atunci când sunt utilizate, identificarea soluțiilor care protejează sănătatea și siguranța clienților noștri sunt o parte integrantă a unei abordări care este tot mai orientată către bunăstarea generatiilor viitoare și protecția mediului.