TWO TOUCH

Performanata de top, dincolo de orice comparatie

NMS Egro TWO Touch Top-Milk XP a fost special conceput pentru a satisface cerințele acelor localuri care trebuie să gestioneze o producție mare zilnică de cafea și băuturi pe bază de lapte. Indiferent dacă sunt lanțuri de catering mari, restaurante faimoase de tip fast-food, giganți ai magazinelor convenabile sau zone de servicii la scară largă, mașina TWO oferă soluția ideală pentru a oferi o calitate constantă și completă în ceașcă. Interfață cu ecran tactil, până la 96 de produse selectabile.

TWO TOUCH Top-Milk XP NMS

Cafea, apă caldă, lapte și bagheta abur C-Lever
Interfață utilizator cu ecran tactil

Dotari si optiuni

Dura-Brew

Dura Brew este un sistem sigilat auto-lubrifiant (un brevet Egro LAB) care necesită puțină întreținere și, astfel, reduce costul general de funcționare al mașinii.

Standard:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Powder Inlet

Flexibilitate maximă. TWO are o intrare practică pentru cafeaua pre-măcinată care oferă și mai multe modalități de utilizare a mașinii tale. De exemplu, această caracteristică poate fi utilizată pentru servirea cafelei decofeinizate.

Standard:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Frigider KS9

Egro TWO Top-Milk XP NMS poate fi echipat cu un frigider inovator, cu un afișaj extern convenabil, care este furnizat ca o caracteristică standard. Noul frigider, a cărui capacitate de stocare este echivalentă cu 6,5 litri, este furnizat cu un senzor capacitiv pentru a monitoriza cu exactitate nivelul laptelui din rezervor. Cu ajutorul suplimentului de selecție multi-lapte, utilizatorul poate opera cu două tipuri diferite de lapte pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Toate configurațiile oferite cu versiunea Egro TWO Top-Milk XP NMS permit poziționarea unității de refrigerare sub tejghea, dacă se dorește acest lucru.

Optional:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Iluminare LED

Suprafața amplă de lucru care oferă barista spațiu de operare generos, este iluminată de LED-uri albe.

Standard:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Incalzire cesti

Mașinile de cafea TWO sunt disponibile cu un spatiu generos pentru încălzirea cestilor, care are trei rafturi accesibile și un termostat pentru reglarea temperaturii.

Optional:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Snap & Share App

Snap & Share este un instrument de comunicare în mod inovator cu aparatul. Este o aplicație mobilă, prima creată și patentată în sectorul mașinilor profesionale de cafea, care permite smartphone-ului și tabletei să interacționeze într-o nouă modalitate atractivă și captivantă.

Optional:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Modalitati de plata

TWO poate fi echipat cu o varietate de sisteme de plată:
– Acceptor de monede
– Distribuitor rest
– Cititor de carduri inteligente
– Sistem de plată personalizat
– Conexiune la sisteme de înregistrare externe

Optional:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Rasnita cu reglare automata

Rasnita cu reglare automata este capabilă să corecteze orice modificări ale calității din ceașcă cauzate de factori externi necontrolabili precum starea de conservare a cafelei sau condițiile climatice.

Standard:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

C-Lever

Noua supapă cu abur cu buton de comandă special și design ergonomic este completată cu funcții open-stay și open-close. Supapa are o distanță de deplasare foarte scurtă și este acționată prin rotirea acesteia la doar 25 °. Rotind-o în sens orar, se deschide și rămâne în această poziție. Rotit în sens invers acelor de ceasornic, se închide automat atunci când este eliberat. Rapiditate, precizie și ergonomie: confort maxim al utilizatorului pentru sarcinile zilnice.

Standard:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Option Self

Ușor de utilizat pentru autoservire. Mașinile Egro TWO pot fi configurate pentru utilizare profesională cu autoservire. Prin alegerea opțiunii Auto mașina va fi livrată cu pachet de blocare (blocarea Hoppers Bean, Ușă pentru sertar de cafea, Intrare pulbere și port USB). Opțiunea Self este fără bagheta de abur și nu este configurată pentru portii duble. În plus, poate fi selectată o priză centrală de apă caldă, precum și un dispozitiv de evacuare a cafelei uzate. Datorită poziționatorilor mici de cupă, utilizatorul poate așeza întotdeauna cupa corect sub priză. Mai mult, interfața de utilizator este intuitivă și ușor de utilizat. Cu sistemele sale de plată opționale, Self este ideal pentru utilizarea în toate zonele de autoservire.

Optional:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

C-Lever cu Cool Touch

Noua baghetă cu aburi Cool Touch, izolată termic datorită unei duble acoperiri de protecție, elimină riscul posibilelor contacte accidentale din cauza temperaturilor ridicate de funcționare. Priza inovatoare a aburului are un design ergonomic și contemporan care se potrivește bine clasei extreme de linii de produse Egro.
Particularitatea acestei caracteristici speciale constă în manevrabilitatea remarcabilă și practicile asigurate utilizatorului.

Optional:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Multi Drink Software

Pentru a vă permite să personalizați ușor rețetele dvs. și creați o gamă largă de produse, Egro LAB a dezvoltat Multi Drink Software. Acest software nou vă permite să selectați diferite marimi de ceasca, boabe diferite, lapte și tipuri de pulbere dintr-o serie de meniuri progresive. Aceasta noua abordare accelerează și facilitează operațiunile de selecție pe mașini cu autoservire.
Designul său se bazează pe o puternică interfață intuitivă, în timp ce culorile,
pictogramele și formularea pot fi personalizate. Datorita Multi Drink Software, 28 de clustere sunt disponibile, cuprinzând peste 1000 de produse în 4 dimensiuni diferite. Cu ajutorul unui avansat sistem de conectivitate, setarile de pe o mașină pot fi reproduse în exact același mod mai departe pe alte masini, o aplicație care se preteaza, de exemplu, la lanțuri de magazine sau zone autoservire care doresc sa garanteze acelasi standard la produse si servicii identice. Este suficienta modificarea setarii generale și software-ul va
calcula automat toate cantități individuale de ingrediente din diferitele băuturi.

Optional:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Twin Milk

TWO Top Milk XP NMS livrează două produse lactate simultan datorită unui sistem dual de lapte. Cele două spume de lapte asigură o livrare uniformă de lapte la distribuirea a două produse.

Standard:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Scurgere automată

Scurgerea automata regleaza inaltimea gurii de scurgere pentru a se adapta bauturii selectate si tipului de recipient folosit. Cele doua elemente ale gurii de scurgere care intra in contact cu bauturile, sunt usor de demontat, pentru o curatare facila.

Milk System

Sistemul de lapte oferă clienților posibilitatea de a alege dintr-o gamă vastă de soluții de lapte, special studiate pentru a satisface multitudinea de formate comerciale care operează pe canalul de vânzare Ho.Re.Ca. Buză de distribuire, formată dintr-o singură componentă ușor de îndepărtat și de eliminat în două bucăți, asigură o igienă perfectă. Acum reglementate cu ajutorul unui software adecvat, temperatura și consistența băuturilor pe bază de lapte sunt parametri care pot fi ușor de configurat și modificat de către un tehnician în configurația maximă TWO Top Milk XP NMS. Sistemul brevetat MLR (Milk Line Rinsing) permite realizarea și setarea unei faze de clătire rapidă cu ajutorul apei și aerului rece, care protejează mediul și reduce consumul de energie electrică. Ciclul rapid și simplu de spălare zilnic a fost automatizat într-o asemenea măsură încât barista trebuie doar să adauge detergentul.

Standard:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

iSteam

iSteam încălzește și spumează laptele automat, ceea ce permite operatorilor
să obțină de fiecare data amestecul potrivit de abur și aer. Prin ajustarea consistenței spumei și a temperaturii finale a produsului din cească direct de pe interfața touchscreen, este posibilă programarea și automatizarea pregătirii personalizate a băuturilor de tot felul.

iSteam Plus îmbunătățește în continuare performanța baghetei cu abur pentru încălzirea laptelui. Special conceput pentru locații cu consum mare de lapte spumat.

Optional:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Modul pulbere

Modulul extern de pulbere permite o varietate excelentă de băuturi cu tot felul de arome. Cu ajutorul interfeței, ingredientele produsului pot fi selectate și personalizate. Folosind setările introduse, Egro TWO amestecă automat ingredientele cu apă și apoi livrează direct băutura dorita.

Optional:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS

Livrare simultana

Pregătirea eficientă a diferitelor băuturi. TWO oferă simultan cafea, apă caldă și abur.

Standard:
TWO TOUCH Top Milk XP NMS