Espressoare cafea gama HORECA

CLASSE 11

Just Forward

Classe 11 a fost proiectata pentru a servi unui singur scop: sa deschida un nou capitol in istoria cafelei espresso de calitate. Tehnologia simpla, intuitiva si rapida, va deveni noul etalon al industriei espressoarelor de cafea.

CLASSE 9

Technological Design

Classe 9 este o combinație perfectă de design elegant și excelență tehnologică. Acest produs a fost creat folosind cea mai inovativă tehnologie Rancilio LAB și a stabilit un nou punct de referință pentru stil. Rezultatul acestui angajament pentru proiectare este o mașină cu o eleganță funcțională extremă. Versiunea avansată este echipată cu tehnologie USB pentru gestionarea rapidă și precisă a principalelor setări ale mașinii. Pentru o utilizare simplificată, versiunea semi-automată 9 S este de asemenea disponibilă, asigurând un espresso de calitate superioară. Gama este completată de versiunea TALL, pentru băuturile servite în pahare mari / pahare.

CLASSE 7

The Essence of Technology

Fiabilitate absolută, linii elegante, caracteristici inovatoare – pe scurt noul Classe 7.
Un model conceput pentru a lua cu asalt piața, cu personalitatea sa puternică, concepută special pentru acest segment de piată.

CLASSE 5

The Charm of Simplicity

Punctele forte ale Classei 5 sunt un minimalism funcțional inspirat industrial și o estetică contemporană.
O mașină care transformă esențialul și eleganța de bază în trăsături de personalitate distinctive.

LEVA

Design modern, materiale de calitate

Disponibilitatea unei versiuni încălzite cu gaz cu regulator automat și supapa de siguranță permit utilizarea optimă chiar și în absența unei surse de energie electrică.