Espressoare cafea gama EGRO

Gama de espressoare cafea profesionale, destinate folosirii in spatii cu servire asistata sau cu autoservire

NEXT

Calitate premium in fiecare ceasca

Espressorul de cafea NEXT are o interfața cu ecran tactil HD bazată pe sistemul de operare Android, care este familiară, intuitivă și poate fi complet personalizată.

BYO

Bring Your Own

Espressorul de cafea BYO face posibilă utilizarea propriului dispozitiv mobil pentru a interacționa de la distanță cu mașina de cafea.
Tehnologia sa oferă, de asemenea, oportunitatea de a proiecta o soluție personalizată pentru vizualizarea meniurilor și livrarea comenzilor folosind totemuri interactive cu touchscreen multimedia.
BYO FIXED este disponibil cu o tabletă Samsung configurată ca ecran fix și furnizată de companie.

ONE TOUCH

Flexibilitate maxima pentru performante rafinate

Cafea perfectă de fiecare dată, performanțe deosebite, design uimitor de compact și ergonomie avansată: este noul Egro ONE, mașina de cafea complet automată care devine noul reper din clasa sa. O interfață ușor de utilizat cu tehnologie nouă, asigură funcționarea mașinii.
Espressorul de cafea ONE Touch are o interfață de utilizator avansată, cu un ecran tactil de 5,7″ în culori.
Interfața ușor de utilizat ghidează barista prin alegerea produselor. Sistemul de pagini multicolore permite barista să aleagă dintre 48 de produse, fiecare cu propria pictogramă atractivă pentru utilizator.
Vizualele ajută utilizatorul să monitorizeze în permanență starea mașinii, afișând ce băuturi sunt servite, băuturi preselecționate, progresul servirii și starea mașinii. Mesajele text sunt de asemenea incluse în sistemul de raportare al aparatului.

ONE KEYPAD

Flexibilitate maxima pentru performante rafinate

Cafea perfectă de fiecare dată, performanțe deosebite, design uimitor de compact și ergonomie avansată: este noul Egro ONE, mașina de cafea complet automată care devine noul reper din clasa sa. O interfață ușor de utilizat cu tehnologie nouă, asigură funcționarea mașinii.
Espressorul de cafea ONE Keypad are o tastatură ușor de utilizat cu 10 taste pentru selectarea a 5, 9 sau 16 băuturi.
Grafica de selecție a băuturilor poate fi ușor personalizată de către utilizator. Ecranul LCD permite barista să verifice evoluția difuzării și starea funcțiilor mașinii.

TWO TOUCH

Performanata de top, dincolo de orice comparatie

Espressorul de cafea NMS Egro TWO Touch Top-Milk XP a fost special conceput pentru a satisface cerințele acelor localuri care trebuie să gestioneze o producție mare zilnică de cafea și băuturi pe bază de lapte. Indiferent dacă sunt lanțuri de catering mari, restaurante faimoase de tip fast-food, giganți ai magazinelor convenabile sau zone de servicii la scară largă, mașina TWO oferă soluția ideală pentru a oferi o calitate constantă și completă în ceașcă. Interfață cu ecran tactil, până la 96 de produse selectabile.

TWO KEYPAD

Performanata de top, dincolo de orice comparatie

Esspresorul de cafea NMS Egro TWO Keyboard Top-Milk XP NMS a fost special conceput pentru a satisface cerințele acelor localuri care trebuie să gestioneze o producție mare zilnică de cafea și băuturi pe bază de lapte. Indiferent dacă sunt lanțuri de catering mari, restaurante faimoase de tip fast-food, giganți ai magazinelor convenabile sau zone de servicii la scară largă, mașina TWO oferă soluția ideală pentru a oferi o calitate constantă și completă în ceașcă. Interfață de utilizare a tastaturii, cu până la 32 de produse selectabile.

ZERO PLUS

Versatilitate prin simplitate

Espressorul de cafea Egro ZERO PLUS permite programarea a până la 17 băuturi diferite și asigură că fiecare ceașcă este de cea mai înaltă calitate datorită:
– Grup de preparare din oțel inoxidabil cu capacitatea camerei de preparare de 18 grame;
– Doza precisă oferă aceeași cantitate în ceașcă, indiferent de tipul de băutură;
– Senzor de impulsuri de măcinare și polizoare din oțel inoxidabil;
– Noua pompă volumetrică Egro ZERO PLUS permite prepararea tuturor băuturilor de cafea extra-mari rapid și nu depinde de presiunea apei de la rețea;
– Dura Brew, un sistem de închidere ermetică patentat, care necesită mai puțină întreținere și reduce costurile generale de operare ale mașinii.